Apk garage

Specialist in APK

Ruime keuze auto's en scooters

Gratis leenauto

Home » Apk garage

Een snelle apk bij onze garage in Zwanenburg

Zoekt u een goede en snelle apk garage voor een apk in Zwanenburg of een apk in Halfweg? Kom dan naar DJ Auto's en Scooters en laat uw auto keuren bij onze garage. Zowel benzine- als dieselauto's kunnen door onze keurmeester worden gekeurd. Terwijl wij de keuring uitvoeren, krijgt u van ons uiteraard een leenauto mee. Zo komt u niet zonder vervoer te zitten. Wilt u een apk-keuring laten uitvoeren, neem dan contact met ons op.

Kom naar onze apk garage in Zwanenburg voor uw periodieke keuring

DJ Auto's en Scooters is een gerenommeerde apk garage, waar u voor een apk in Zwanenburg of een apk in Halfweg terecht kunt. De APK (algemene periodieke keuring) is verplicht voor elke auto. Zonder correcte en tijdige keuring mag uw voertuig namelijk de weg niet op. Het is dus belangrijk om deze keuring op tijd uit te laten voeren. Onze experts van DJ Auto's en Scooters voeren deze keuring snel en secuur voor u uit. Zo kunt u weer snel en met een gerust hart de weg op met uw auto. Wanneer uit de keuring blijkt dat het nodig is, kunnen we in overleg met u ook meteen de nodige reparaties aan uw auto uitvoeren. Op afspraak geven wij u gewoon een leenauto mee, zodat u van de apk-keuring in onze apk garage zo min mogelijk last heeft.

Een apk in Zwanenburg of een apk in Halfweg?

Bent u op zoek naar de juiste plek voor een apk in Zwanenburg of een apk in omgeving Halfweg? Maak nu telefonische een afspraak met ons en u kunt uw auto direct bij ons langsbrengen voor een keuring. U kunt ons bereiken op 020-4971743. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om een afspraak te maken voor een apk-keuring, of om antwoord te geven op uw vragen.

 

Uw auto direct hersteld?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid