Welkom in onze werkplaats

Deskundig en regelmatig onderhoud kunnen veel problemen onderweg voorkomen. Welk merk of type auto u ook rijdt. Maar wij klaren de klus! En tegen concurrerende tarieven. Wij hebben altijd overleg met u bij onverwachte reparaties.
Plan direct een onderhoudsbeurt

Home » Werkplaats

Snelservice

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties ( bandenspanning, accu testen of accu vervangen, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u terstond. En mocht u even moeten wachten, dan staat de (gratis en verse) koffie klaar!

APK Keuringsstation

DJ Auto’s & Scooters is een RDW erkend APK keuringsstation voor zowel benzine- als dieselauto’s. Wij hebben een gediplomeerde APK Keurmeester. Een APK keuring kost bij ons € 42,60. Voor een dieselauto komt daar nog € 22,50 bij voor de roetmeting. In combinatie met een grote beurt, brengen wij u de APK keuring niet in rekening.

Schade herstel

Het kan altijd gebeuren. Blikschade is al erg genoeg, maar ook hiermee vindt u in Dj Auto’s & Scooters een betrokken partner. Waar en wanneer de schade ook is ontstaan, u kunt de auto altijd bij ons (laten) brengen voor de schadetaxatie. Wij handelen ook het schadeherstel tiptop voor u af!

Ruitschade

Bij DJ Auto’s & Scooters kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren.

Uw auto direct hersteld?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoud

Een auto moet onderhouden worden volgens de fabrieksvoorschriften. Dat betekent op afgesproken tijden of kilometerstanden een beurt. Dat kost weliswaar geld, maar voorkomt veel duurdere reparaties achteraf.

Vroeger moest een auto na 10.000 kilometer een beurt; tegenwoordig is dat vaak al 30.000 kilometer, of nog langer. Tijdens zo’n beurt worden slijtagedelen vervangen en andere problemen tijdig gesignaleerd. En dat is maar goed ook: een setje remblokken vervangen kost een fractie van nieuwe remschijven, om maar een voorbeeld te noemen.

Een regelmatige beurt blijft noodzakelijk, want voorkomen is beter dan genezen.

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken