Zakelijke Scooter

Als je er voor kiest de scooter op naam van de zaak aan te schaffen kun je gebruik maken van een aantal interessante fiscale mogelijkheden
Bel nu 020-4971743

Home » Zakelijke Scooter

Zakelijk scooter rijden wordt steeds populairder. DJ Scooters biedt dan ook legio mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een scooter op naam van de zaak te zetten. Het kan leiden tot verrassende voordelen…

Voor ondernemers. Scooter op naam van de zaak.

Voor ondernemers is er veel voordeel te behalen door zakelijk scooter te rijden. Je bent uitermate mobiel en daardoor snel bij je klant of opdrachtgever. Daarnaast heb je op een scooter veel minder last van verkeersopstoppingen en kun je overal gratis parkeren.

Fiscaal aantrekkelijk.

Uiteraard heb je recht op 21 procent BTW-aftrek. Daarnaast zijn alle kilometers vrij en betaal je geen BPM. Verder is ook de aanschaf van de benodigde kleding binnen redelijke grenzen aftrekbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een helm, kleding en accessoires welke ook gewoon in een leaseconstructie mogen meelopen.

Wat veel mensen zich echter niet realiseren is dat je met de aanschaf van een zakelijke scooter, vanwege de lage CO2 uitstoot, al snel in aanmerking komt voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Meteen contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken