Een Sym of Kymco scooter kopen in Zwanenburg

 

RDW erkende vakgarage

Ruime voorraad auto's en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Home » Sym scooter kopen Zwanenburg

Wilt u een Sym of Kymco scooter kopen in Zwanenburg, nabij Halfweg? Kom dan naar DJ Auto’s en Scooters. Of u nu een Kymco of een Sym scooter wilt kopen: wij hebben een ruime voorraad van verschillende modellen. Naast nieuwe scooters hebben we ook altijd een aantal aantrekkelijke occasions staan. Een Kymco of een andere scooter kopen – dat kan bij ons. Bent u geïnteresseerd? Bel ons nu op

 

Een greep uit onze occassions

Ons assortiment bestaat uit méér dan alleen Kymco en Sym scooters

Naast de Sym en Kymco scooters die u kunt kopen bij onze garage in Zwanenburg, vlak bij Halfweg, hebben wij nog vele andere scooters op voorraad. Zo vindt u ook nieuwe AGM scooters in onze showroom en hebben wij zelfs AGM scooters met windscherm staan, zodat u ook met slecht weer lekker kunt rondrijden. Kunt u niet kiezen? Vraag dan advies van een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag de voordelen van elke scooter en helpen u zo een weloverwogen keuze te maken.

Een Sym scooter kopen in Zwanenburg doet u bij ons

Wie een scooter wil kopen, moet beslist eens bij ons langskomen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod nieuwe en tweedehands scooters, van lage tot hoge prijsklassen. Als u een Kymco een Sym scooter wil kopen, hebben wij in onze garage in Zwanenburg, nabij Halfweg, het grootste aanbod in de regio. Een Kymco of Sym kopen is dan ook erg aantrekkelijk bij DJ Auto’s en Scooters. Kom nu langs en sla uw slag. Naast de verkoop zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van uw scooter. Onze ervaren monteurs kijken iedere scooter na, zodat we zeker weten dat de scooter die we u meegeven in optimale staat is.

Komt u een Kymco scooter of een Sym scooter kopen?

Bent u van plan een scooter te kopen? Als u een Kymco scooter wilt kopen of een Sym scooter wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Een Kymco of Sym scooter kopen bij onze garage in Zwanenburg, regio Halfweg, is erg aantrekkelijk, want de prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden is uitstekend. Dat vindt u nergens anders in de omgeving van Haarlem. Wilt u een Kymco of Sym kopen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag met het vinden van de beste scooter voor u.

 

Plan een proefrit

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze locatie

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken