Scooters Haarlemmermeer

Specialist in APK

Ruime keuze auto's en scooters

Gratis leenauto

Home » Scooters Haarlemmermeer

Zoekt u een garage om scooters in Haarlemmermeer te kopen? Bij DJ Auto's en Scooters hebben we zowel nieuwe als tweedehandse scooters staan. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een scooter, hebben wij een ruime keuze aan modellen in verschillende prijsklassen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud en reparaties uit.

De mooiste scooters in Haarlemmermeer en omstreken

Bij DJ Auto's en Scooters vindt u de mooiste scooters in Haarlemmermeer en omstreken. We hebben veel verschillende merken in het assortiment. Zoekt u een stoere scooter, een retro-model of een chic en comfortabel voertuig? Wij hebben het voor u in huis. En ook voor een scooteroccasion kunt u bij ons terecht. Al onze tweedehands scooters zijn nagelopen door onze monteurs en netjes afgesteld. Dat betekent een mooie scooter voor een aantrekkelijke prijs.

Maak een afspraak en kom bij ons langs

Onze occasions verkopen vaak heel snel. Ziet u op onze site iets staan dat u bevalt? Neem dan contact met ons op, en we helpen u om een mooie occasion bij ons aan te schaffen. Ook voor nieuwe modellen scooters in Haarlemmermeer en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Bij onze garage in Zwanenberg kunt u altijd een proefrit komen maken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Kijk nu op onze website welk model u het beste bevalt, en maak een afspraak door te bellen naar 020-4971743. Voor u het weet rijdt u bij ons weg met een gloednieuwe scooter of met een mooie occasion.

Uw auto direct hersteld?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid