Koop een nieuwe AGM scooter in Zwanenburg

RDW erkende vakgarage

Ruime voorraad auto's en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Home » Nieuwe AGM scooter Zwanenburg

Bent u op zoek naar een nieuwe AGM scooter? AGM is al jaren het beste Nederlandse scootermerk, met modellen die geliefd zijn in binnen- en buitenland. DJ Auto’s en Scooters uit Zwanenburg verkoopt zowel de nieuwe AGM scooter, als tweedehands scooters. Zo weten we zeker dat er ook voor u iets tussen zit. Kijk op onze website naar de scooters die wij in het assortiment hebben, of bel ons op als u meer informatie wilt hebben over onze scooters.

Een greep uit onze occassions

Een nieuwe AGM scooter kopen?

Bij DJ Auto’s en Scooters hebben we een passie voor scooters. Daarom hebben wij natuurlijk ook de nieuwe AGM scooter in ons assortiment. Deze scooters zijn zuinig en veilig. Voor dagelijks woon-werkverkeer of voor een leuk rondje rijden lenen deze coole voertuigen zich uitstekend. Er zijn veel verschillende modellen van dit merk: daar zit er vast eentje voor u tussen. De bouwkwaliteit is bovendien uitstekend, zeker voor de prijs die u voor deze scooters betaalt. Met een nieuwe AGM scooter is het echt genieten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De scooters van AGM combineren een retro uiterlijk met een stevige bouwkwaliteit en prima comfort. Heeft u interesse in een nieuwe AGM scooter, of wilt u meer weten of de scooters die we bij DJ Auto’s en Scooters in Zwanenburg verkopen? Neem dan contact met ons op via de telefoon. Bel 020-4971743. Een van onze medewerkers staat u graag te woord en legt u alles uit wat u wilt weten over de scooters van dit fantastische merk. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen om de scooters te bekijken en uit te proberen.

 

Plan een proefrit

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze locatie

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken